Het is begonnen!

De eerste week
Het is begonnen!! Rookie Company….. We hebben onze werkplek in gebruik genomen en zijn gelijk begonnen met bellen, mailen en zoeken naar geschikte locaties en samenwerkingspartners. Dit is gaat iets wat moeizamer dan gedacht, maar we houden de moed erin en we blijven positief. Ondanks dat het niet zo snel gaat als wij willen, staan toch de eerste afspraken gepland en hier kijken we erg naar uit!

Onze evenementen 

Haarlem Inmotion 
Haarlem staat bekend om zijn culturele activiteiten. Om hier op in te spelen hebben we een cultureel festival bedacht waarbij de diverse culturele aspecten zoals fashion, street art, urben sports en diverse kunst vormen getoond kunnen worden. Het idee is dat wij van Inmotion Events als platform fungeren. Zo zullen er met de diverse disciplines contact opgenomen worden om te vragen of zij zich willen presenteren. Voor deze disciplines zal er een dag waarbij een locatie en de benodigde faciliteiten aanwezig zijn georganiseerd worden. De deelnemers kunnen naar eigen inzicht zich presenteren en bezoekers zullen verrast worden door de diversiteit.

Het doel is dan ook het stimuleren van creatieve, actieve en culturele lifestyle’s d.m.v. Street culture met Urban sports, -art en -fashion.

Passion for action
Naast dat Haarlem een kunststad is, zijn ze ook bezig om zich steeds meer te profileren als sportstad. Zo zijn er een groot aantal sportverenigingen en veel sportorganisaties. Om voor de studenten van Haarlem een duidelijk beeld te scheppen wat, waar en wanneer te vinden is in Haarlem en omgeving, zal er een sportbeurs georganiseerd worden. Hierbij presenteren de belangstellende sportorganisaties en verenigingen zich aan de studenten van Haarlem en zullen de bezoekers mee kunnen doen aan diverse workshops of genieten van een optreden.

Over inmotionevents

|| We provide, develop and create cultural events with a creative platform for new designers, artist, xtreme sports and more ||
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Het is begonnen!

  1. Ontzettend veel succes met de organisatie. Wij zijn erg benieuwd of alles gaat lukken. We blijven jullie volgen.

Plaats een reactie